Te koop aangeboden

Ups vom Debihof

ONVERMOEIBAAR KLEIN TÖLTMACHIENTJE ZOEKT PERFECTE MATCH!

Ups vom Debihof - DE2010241986
(V: Tenór frá Túnsbergi, gekeurd met 9.15 voor rijeigenschappen, 8.61 totaal)

Omdat Ups en ik samen uitgegroeid zijn ga ik rustig aan op zoek naar een nieuwe match. Ups is een bijna 13-jarige vijfganger merrie. Ze is klein van stuk, maar absoluut groot in haar karakter. 😉 Met haar lange blonde lokken en haar brede bles is ze een opvallende verschijning.

Ups is enkele jaren mijn wedstrijdmerrie geweest, ze heeft succesvol meegedaan in de sportklasse B (F2 en T3). Ups haar voorkeursgang is een taktzuivere tölt, het liefst met redelijk wat tempo. Daarnaast beschikt ze over een ruime draf en een snelle telgang. Omdat ze veel temperament en looplust heeft is ze niet geschikt voor beginners, kinderen of angstige ruiters. Met de juiste ruiter gaat ze voor je door het vuur en kun je eindeloos en onverschrokken met haar tölten in de bak, over de baan of door het bos. Ze is gewend aan verkeer: vrachtwagens, landbouwvoertuigen, motoren of wielrenners zijn allemaal geen enkel probleem voor Ups!

Voor Ups zoek ik een rustige, vriendelijke maar consequente ervaren ruiter, die wel houdt van een merrie met pit. Een handige jeugdruiter zou ook bij haar kunnen passen. Gezien haar kleine formaat is ze geschikt voor iemand die niet al te groot/zwaar is (ik ben zelf 1.71m). Een veulentje fokken behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Ups staat op dit moment nog zonder ijzers en wordt rustig aan opgepakt onder het zadel nadat ze afgelopen juli een merrieveulen heeft gehad. Dit veulen heeft ze nog t/m minimaal februari 2023 aan de voet. De video is van de periode vóór haar veulen.

Je bent welkom om alvast te komen kijken of je klikt met Ups. Ups staat in Rijswijk GLD. Aarzel vooral niet om contact op te nemen bij vragen.

VP 💸 Categorie C

Contact:
PB of Whatsapp: 0611292815
Email: robin.riphagen@gmail.com

Levensnummer: DE2010241986
Geboortedatum: 26 juni 2010
Vader: Tenór frá Túnsbergi - IS2003188277
Moeder: Þrenna frá Bjargshóli - IS2000255615
Locatie van het paard: Rijswijk GLD
Prijscategorie: €4500 - €6500

Contact informatie verkoper

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1