Te koop aangeboden

Trausti frá Skovbogaard

Leeftijd: 15
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.35

Voor de perfecte match en de perfecte plek te koop:

Mooie, lieve ruin van 15 jaar. Hij is vijfganger, maar de telgang is nooit met hem getraind. Hij heeft vier mooie, stabiele gangen die makkelijk te rijden zijn. Hij heeft een bovengemiddeld temperament met een goede rem en heeft een goede dressuurmatige basis. Rijden in de bak, op de baan of buiten kan allemaal. Ook alleen naar buiten is geen probleem, dat is wat we nu hoofdzakelijk doen. Met samen rijden wordt hij wel enthousiast en wil dan harder. Hij is voor de duvel niet bang, maar als hij wel ooit iets eng vindt neemt hij zelf de tijd om ernaar te kijken. Verkeer, groot of klein, is geen probleem. Eczeemvrij. Verder braaf op de trailer (al heeft hij dan wel spanning), bij de hoefsmid/tandarts/etc. Het is een echte lieverd en hij doet alles voor je. Hij heeft ruime ervaring met verschillende soorten grondwerk en zou zeker ook geschikt zijn voor coaching o.i.d.

Trausti heeft een bemerking op röntgenfoto’s. Links achter in de sprong zit minimale spat. Dit is over de laatste jaren stabiel gebleven en volgens de dierenarts heeft hij nergens last van.

Wat ik zoek voor deze ruin is iemand die niet te groot is, hij past alleen een 16/16,5 inch zadel. Verder een plek waar hij veel liefde en aandacht krijgt, waar ook aandacht is voor de voedingsconditie van de paarden. Het liefst een track met onbeperkt ruwvoer, weidegang is voor hem geen probleem. Ook zou het fijn zijn als hij zeker 1 maatje krijgt. Merrie of ruin maakt niet uit. De voorkeur ligt wel bij een ruin, hij houdt van spelen namelijk! Verder een ruiter met gevoel en timing die vooral van dit heerlijke paard wil genieten.

Ik realiseer me dat ik veeleisend ben. Hij staat me dan ook helemaal niet in de weg en als we de match niet vinden blijft hij.

Levensnummer: DK2008102536
Geboortedatum: 30 april 2008
Vader: Garri frá Reykjavík - IS1998125220
Moeder: Uppbót frá Litlu-Tungu 2 - IS1999286957
Locatie van het paard: Mariahout
Prijs: €8.000

Contact informatie verkoper

Telefoon: +31 653844500

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1