Te koop aangeboden

Spóla frá Víðidal

Deze grote (1.43m) allround merrie is op zoek naar een ambitieuze recreatie ruiter of jeugd ruiter met al wat ervaring. Haar correcte bouw en afstamming (met Rökkvi frá Hárlaugsstöðum, Ófeigur frá Flugumýri en Orri frá Þúfu í Landeyjum) maken haar eventueel ook interessant voor de fokkerij. Ik verkoop Spóla omdat ik de paarden hobby steeds moeilijker met mijn werk kan combineren en meer wil gaan reizen.

Spóla is een energieke, voorwaarts denkende merrie. Ze zal je altijd vrolijk begroeten en wil graag mee op avontuur met haar ruiter. Naar het bos, op de baan en in de bak: ze vindt alles leuk. Ze is verkeers- en trailermak. Ik heb haar in 2019 uit IJsland geïmporteerd. Ze heeft de eerste twee jaar preventief een eczeemdeken op gehad, zij heeft momenteel geen eczeem.

Spóla is een vijfganger met veel tolt. Ze heeft een uitgesproken draf. Ze is dressuurmatig goed opgeleid. Telgang is niet veel met haar gereden maar biedt ze ook zeker aan. Spola is te bezichtigen op Stoeterij het Ilperveld waar zij de afgelopen jaren in pension heeft gestaan. Spóla gedijt vanwege haar lage plek in de rangorde het best samen met een of meerdere rustige ijslanders of op een eigen stukje naast de kudde.

Zoek jij een luxe rijpaard om verder mee aan de slag te gaan en kun je haar een fijne plek bieden? Kom dan zeker kennismaken.

Spóla heeft een goed passend Astund zadel en diverse andere toebehoren die in overleg ook overgenomen kunnen worden (meerprijs).

Levensnummer: IS2009257645
Geboortedatum: 1 januari 2009
Vader: Gustur frá Margrétarhofi - IS2005101033
Moeder: Næla frá Víðidal - IS1998257645
Locatie van het paard: Den Ilp, Noord Holland
Prijs: €8.500

Contact informatie verkoper

Telefoon: 0619981746

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1