Te koop aangeboden

Rauður van de Heerenhoeve

Leeftijd: 3,5
Kleur: Koffievos
Stokmaat: 1.39

Heb jij zin om rustig aan de slag te gaan met een hele lieve, knappe, grote, open ruin? Hij is naar verwachting vijfganger en laat ook al tölt zien. Rauður is respectvol, open en fijn nieuwsgierig. Hij heeft alle ingrediënten om een heerlijk rijpaard te gaan worden in de toekomst. Hij is nog jong, dus zal naar verwachting nog meer groeien. Perfect voor iemand die een grotere IJslander zoekt dus.

Momenteel staat hij hier om alvast een kleine basis op de grond te leggen en een nieuw thuis te vinden. Hij is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, etc. Ook op de trailer is geen probleem voor deze jongeman. Rauður is nooit ziek geweest en heeft geen eczeem. Dat kun je ook zien aan zijn prachtige, lange, blonde manen! Hij leert nu wat kleine oefeningen op de grond en pakt dit super snel op, hij is heel leergierig!

We zoeken voor Rauður een forever home. Een plek waar aandacht is voor de voedingsconditie van het paard, waar hij ruimte heeft en samenstaat met minimaal 1 ander paard. Hij is opgegroeid in kuddeverband dus gewend om samen te staan met andere paarden, hij stond thuis hoog in de rangorde.

Levensnummer: NL2020130018
Geboortedatum: 18 april 2020
Vader: Hjarnar frá HestaGarð “Hekla” - NL2017100047
Moeder: Brák frá Efra-Seli - IS2006287249
Locatie van het paard: Mariahout
Prijs: €5.500

Contact informatie verkoper

Telefoon: +31 653844500

Waar ben je
naar opzoek?