Te koop aangeboden

Náttfari frá Hellu – IS2014186224

Náttfari frá Hellu - IS2014186224

Náttfari is een vrolijke 8 jarige ruin. Hij is zo’n 1.40 m groot en een vijfganger, maar tot nu toe als vierganger gereden. Zijn gangen zijn goed gescheiden en makkelijk te rijden. Ook zijn tölt is makkelijk te rijden en altijd al duidelijk aanwezig geweest. Náttfari is voorwaarts op een fijne manier en met een goede rem.

In de zomer van 2020 is Náttfari op 6 jarige leeftijd bij Maaike van der Linden in training geweest om ingereden te worden. Hij is in die periode bij haar ook al vaak met de trailer meegeweest.

Náttfari vindt het geweldig om samen op avontuur te gaan. Hij gaat zowel alleen als met een groep braaf mee op buitenrit. Hij is heel goed verkeersmak, ook met groot verkeer. Bruggen over het water en poortjes onder de weg door zijn ook geen probleem voor hem. Hij is gek op water en gaat het liefst zelfs samen met je zwemmen. Hij gaat makkelijk mee met de trailer en is op vreemd terrein snel op zijn gemak.

In de bak loopt Náttfari ook braaf zijn rondje. Hij heeft een goede basis qua grondwerk. Daarnaast heeft zijn baasje intrinzen met hem gedaan en kent hij enkele vrijheidsdressuur oefeningen. Wij verwachten dat het in de toekomst ook erg leuk zal zijn om eens een wedstrijdje met hem te rijden.

Náttfari heeft altijd 24/7 buiten in een gemengde kudde gestaan en is heel sociaal naar andere paarden. Hij is het liefst vriendjes met iedereen en doet ook altijd erg zijn best om de kudde stabiel te houden. Hij is het ook gewend om af en toe even in een stal te staan, maar we zien hem het liefst zoveel mogelijk buiten.

Náttfari is braaf bij de hoefsmid en op de trailer. Hij is altijd netjes geënt en jaarlijks bij de tandarts en osteopaat geweest.

Wij zoeken voor Náttfari iemand die graag samen met hem op avontuur wil gaan en zich samen verder wil gaan ontwikkelen. Dit mag ook een wat jonger iemand zijn aangezien hij het enorm goed kan vinden met kinderen. (Uiteraard alleen onder de juiste begeleiding) We zien graag dat hij weer samen zal komen te staan met andere paarden.

Als je na het lezen van deze tekst denkt; dit is wat ik zoek! Dan ben je altijd welkom om kennis met Náttfari te komen maken.

Levensnummer: IS2014186224
Geboortedatum: 23 april 2014
Vader: Dagfari frá Miðkoti
Moeder: Hempa frá Holtabrún
Locatie van het paard: Heeze
Prijs: Op aanvraag

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1