Te koop aangeboden

Lind frá Draumahird

De tijd is rijp om voor onze eyecatcher, Lind, een nieuwe thuis te zoeken.
Lind is een knappe diva met veel uitstraling, die alles wat een goede fokmerrie nodig heeft in zich heeft. Ze heeft een erg interessante stamboom, een supergoede bouw met een mooie hals en veel oprichting, een sprekend hoofd en is heel goed opgeleid.
Ze heeft zich al bewezen als goede fokmerrie door ons Amber te geven (die hier ook te bezichtigen is). Ze is nu opnieuw drachtig van Moli frá Skridu, dit veulen zal dus een volle broer of zus van Amber zijn.
Als rijpaard is Lind een temperamentvolle dame, die een enorm bereik heeft in alle gangen. Ze zou als rijpaard ideaal zijn voor een rustige en stabiele ruiter.
We willen andere mensen de kans geven om een goede fokmerrie aan te schaffen die ook met de juiste ruiter als (sport)paard erg goed is. Ze mag dus met veulen verkocht worden.
Lind heeft geen eczeem, heeft nog nooit een blessure of ziekte gehad en is makkelijk in de omgang, braaf in het verkeer (zowel alleen als in groep), braaf bij de smid, aan de hand en in de kudde. Ze kan hier door iedereen gereden worden.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Levensnummer: BE2011201811
Vader: Aron frá Strandarhöfði - IS1998184713
Moeder: Blúnda frá Skíðbakka III - IS2002284521
Locatie van het paard: Oud-Turnhout
Prijs: €10.000

Contact informatie verkoper

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1