Te koop aangeboden

Liljurós frá Skoti

Blij eitje zoekt een top plekje.

Liljurós frá Skoti is een vrolijke, sterk gebouwde vierganger merrie van vijf. Ze is sinds afgelopen zomer onder het zadel en pakt alles op alsof ze het al jaren doet. Ze is veel mee naar buiten geweest en heeft al veel gezien in haar korte carrière als rijpaard.

Twee maanden gleden is ze hier gekomen om te leren hoe de tölt werkt. Dit pakt ze goed op en ik verwacht dat ze een enorm makkelijke tölter gaat worden. Ze laat altijd een goede takt zien en ontwikkelt veel beweging. Omdat ze ook een sterke draf, een gesprongen galop en een fijne ruime stap heeft zou ze zich met de juiste ruiter kunnen ontwikkelen als wedstrijpaard. Maar met haar koele karakter(“oh, iets spannends, laten we er even op af lopen”) zou ze ook een heerlijk recreatiepaard kunnen zijn. Kortom, je kan alle kanten met haar op.

Omdat Liljurós nog jong is zal ze niet geschikt zijn voor beginners, kinderen of hele onzekere ruiters. Helaas heeft ze eczeem, dit is onder controle te houden met een deken.

Wat we voor Lilli zoeken is een ruiter met een beetje humor, die veel prachtige buitenritten met haar gaat maken of wil knallen op wedstrijden in de toekomst. Iemand die haar vrolijke temperament waardeert en gewoon eindeloos veel plezier met haar gaat maken.

Voor meer informatie bel of app me gerust op 06 49419828

Levensnummer: NL2016200108
Geboortedatum: 22 juni 2016
Vader: Bragi frá Austurkoti - IS2005182650
Moeder: Litla-Svört frá Reykjavík- IS2006225226
Locatie van het paard: Weesp
Prijscategorie: €6500 - €8500
Prijs: Op aanvraag

Contact informatie verkoper

Telefoon: 0649419828

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1