Te koop aangeboden

Ganti fra Foksandi

🦄 Ervaren ruin te koop.

Omdat ik toch echt een nieuwe uitdaging aan wil gaan, heb ik de knoop doorgehakt en mag deze lieve zeer ervaren gave ruin iemand anders z’n leermeester worden. 🤎

Als je op Ganti (NL2003100117) buiten rijdt, rij je écht op hoog niveau:
✔️1.43mtr hoog
✔️fantastische gave grote gangen
✔️fijnste aanleuning
✔️nergens bang voor.
Kan heel goed alleen, maar zeker ook in een groep of met een jong paard mee. Baan en bak vindt hij ook prima. Buiten trainen is wel echt zijn ding, maar geen zware trainingen of lange ritten meer.

🥇In 2015 werd hij Nederlands kampioen in de V2 en T3 en we hebben ook nog sport A gestart.
🐴 Ben je op zoek naar een goede leermeester? Dan is hij je man. Hij kent al zijn 4 gangen en oefeningen goed.

Hij is eerlijk, kan bijna met alle paarden overweg en houdt van duidelijke en rustige communicatie. Hij gaat liever niet alleen en lang met de trailer op stap en wil ook niet meer fanatiek wedstrijden rijden, maar wel goed gereden worden. Op de grond heeft hij een rustige en stabiele leider nodig, zonder spanning.

Ik denk super geschikt voor iemand die overstapt van dressuur paarden naar IJslanders of iemand die een paard ‘erbij’ zoekt waar je lekker op kunt rijden.
Hij gaat alleen maar weg als ik een goede plek voor hem vind, waar hij lekker buiten kan staan en naar een ruiter waar hij een klik mee heeft.

Prijscategorie C

Denk je dat Ganti echt iets voor jou is? Stuur me bij serieuze interesse of vragen dan ‘n mail of neem contact op via Facebook. (Dayenne Vos)

Levensnummer: NL2003100117
Geboortedatum: 29 mei 2003
Vader: NL1999100031 - Orka frá Foksandi
Moeder: NL1998200048 - Pretta frá Foksandi
Prijscategorie: €4500 - €6500

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1