Te koop aangeboden

Draupnir frá Vestur-Meðalholtum

Met 3 tot 5 veulens op komst in 2024 is het tijd om keuzes te maken. En wij rijden nu eenmaal liever op merries. Al ziet de tölt van deze jonge man er heel aanlokkelijk uit.

Ben jij op zoek naar een paard om zelf op te leiden, een paard met veel tölt en fluss en een vriendelijk karakter? Een paard voor de toekomst?

Dan is Draupnir misschien het paard voor jou.

Zijn moeder heeft inmiddels twee nakomelingen onder het zadel, beide zijn het talentvolle paarden met een grote will to please. Een derde nakomeling heeft haar allereerste training vorig jaar gehad en was daarin ook erg makkelijk. Von zelf heeft op de landsmot in de B-finale van de kinder klasse gelopen.

Zijn vader is een vierganger die gekeurd is met 7,99 (als vierganger 8,35) met een 9 voor galop, langzame galop en rideability, en 8,5 voor tölt, draf en beeld onder de ruiter. Zijn vader woont inmiddels in Duitsland waar hij vorig jaar op een futurity rond de 7,5 scoorde.

Ik zoek voor Draupnir iemand die het leuk vindt om een jong paard op te leiden, iemand die zijn talent waardeert en ook zijn vriendelijke karakter. Die samen met hem straks leuke dingen gaat doen. Ik vermoed dat hij net als zijn halfbroer vast niet zal misstaan op een wedstrijd en het is ook een paard dat nog veel meer te bieden heeft.

Draupnir staat hier in de ruinen kudde met zijn vriendje met wie hij uit IJsland gekomen is. Omdat ik de overgang van hengst naar ruin graag makkelijk wil maken is castratie en weidegeld tot het einde van het jaar bij de prijs inbegrepen. Mocht je hem ook volgend jaar bij ons in pension willen laten dan is dat mogelijk tegen ons normale pensiongeld.

Een tweejarige hengst die nog niet veel geleerd heeft anders dan meelopen, mooi laten poseren lukt niet altijd - op de foto's laat hij wel zien hoe vriendelijk hij is...

meer foto's op onze facebookpagina https://www.facebook.com/fralyngheidi
Voor meer informatie kun je me ook een whatsapp sturen (bellen op afspraak) 0629293060

Levensnummer: IS2021182809
Geboortedatum: 29 mei 2021
Vader: IS2016180240 - Narfi frá Velli II
Moeder: IS2006235536 - Von frá Mið-Fossum
Locatie van het paard: Heeze
Prijs: €4.750

Waar ben je
naar opzoek?