Te koop aangeboden

Aron fra Kaerkominn

Aron fra Kaerkominn, alleen voor de juiste plek én de juiste ruiter mag Aron verhuizen. Aron is een leuke veelzijdige 16-jarige ruin, geschikt voor recreatie. Zijn stokmaat zal rond de 1.34 m liggen. Hij kent de binnen en buitenbak, de ovaalbaan maar gaat het liefst gewoon lekker naar buiten. Alleen of in een groepje.

Aron is verkeersmak, laadt heel gemakkelijk op de vrachtwagen en is daarnaast ook nog eens (basis)beleerd in het enkelspan. Hij is rustig en braaf, maar niet ongevoelig voor bijvoorbeeld druk(te) of angst.

Aron is suikergevoelig (EMS); in 2019 is hij hoefbevangen geweest. Met de juiste manier van houden doet hij het echter al jaren supergoed. Ik zoek voor hem een plek met soortgenoten, een ruime paddock en/of paddock paradise. Weidegang mag hij niet of zeer beperkt. Daarnaast is goede voeding en hoefbeslag voor hem van belang. Aron heeft geen eczeem.

Aron valt boven in prijsklasse B. Hierin is meegenomen dat hij een “aanmerking” heeft en daarmee dus een speciale manier van houden nodig heeft. Dit laatste is een voorwaarde aan deze verkoop verbonden.

Heb je serieuze belangstelling? Mail of app: annemarielagrouw@hotmail.com of 06-83595444. Op verzoek heb ik ook meer foto’s en/of filmpjes.

Indien gewenst kan het z.g.a.n. kunststof tuig van Aron met zijn zeer lichte marathonwagen ook worden overgenomen. Prijs hiervoor is 1250 euro. Of met de bijbehorende men-aanhanger voor totaal 1500 euro.

Levensnummer: BE2006101579
Vader: Orn fra Steinnesi
Moeder: April fra Kaerkominn
Locatie van het paard: Elspeet (NL)
Prijscategorie: €2500 - €4500

Contact informatie verkoper

Telefoon: 06-83595444

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1