Blog

Waar zijn de mooiste plekken in Nederland om met je IJslander op vakantie te gaan?

Deze vraag kwamen wij tegen op facebook en lazen tal van interessante antwoorden. Antwoorden die zeker niet op het platform mogen ontbreken.

Gebieden als bijvoorbeeld de Veluwe en de Achterhoek kwamen een aantal keer voor. Maar er werden ook bedrijven genoemd.

Denk hierbij aan De Veldweg in Heerde, Henriette Hoeve in Wolfheeze, De Cantharel in Apeldoorn, Pensionstal MDamsa in Vierhouten, Alfsengi van Armet Tuijn, Hesta Hard Hekla van de familie ten Haaf in Ottersum, Baldwin Hoeve in Eext (Drenthe), Caitwickerzand in Uddel , Alberthoeve in Wauteren (Drenthe), Strandhólar in Noord Holland en in het Zuid-Limburgse Heuvelland vind je De Harles Hof van Karina Meerkerk.

Zo zijn er vast nog heel veel. Binnenkort starten wij met de ‘bouw’ van een overzicht van vakantie adressen waar je welkom bent met je paard op het platform.

Mag jouw bedrijf ook vermeld worden? Laat dit dan weten door een mail te sturen aan info@IcelandicHorse.eu En er komt natuurlijk ook een overzicht van Belgische bedrijven. Daar werkt Lieve Vermeulen aan. Heb jij een bedrijf in België dan Lieve een mail sturen, haar email is admin@IcelandicHorse.eu

Een bedrijfsvermelding in de vorm van zichtbaar zijn is gratis. Wil je als bedrijf je accomodatie te huur aanbieden onder de knop “shoppen’ dan vragen wij een bijdrage van € 20,00 per maand. Meer hierover vind je op de pagina aanmelden.

Verder wensen wij iedereen een buitengewoon mooie vakantie met paard. En stay safe deze zomer.

Lieve & Yvonne

Vakantieverblijf

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1