Blog

Ausbildungsbetrieb Gratzl

Samenwerking tussen Marion Duintjer en Ausbildungsbetrieb Gratzl in Oostenrijk ✨

Soms kan er aanleiding zijn om een paard niet in Nederland te koop aan te bieden en biedt verkoop in een ander land meer perspectief. Inmiddels zijn al vier door mij getrainde paarden succesvol (en ook snel) verkocht door Ausbildungsbetrieb Gratzl in Oostenrijk en ook stuk voor stuk heel goed terecht gekomen, waaronder mijn voormalige wedstrijdpaarden Tappi frá Lálendi, Kjölur frá Varmalæk en Borði frá Hábæ. 

Ausbildungsbetrieb Gratzl, wordt gerund door Catherine Gratzl en Monika Schrögenauer, beiden zeer ervaren en gerespecteerd trainsters, die absoluut focus hebben om voor de verkooppaarden echt een juiste match te vinden. Zij bedienen daarmee klanten door heel Europa. Catherine en Monika hebben in het bijzonder een goed oog voor de sterke punten, maar ook voor de aandachtspunten van het paard en gaan bij het vinden van een nieuwe, geschikte eigenaar niet over een nacht ijs. 

Besloten is om tussen onze beide bedrijven een samenwerkingsverband  aan te gaan, waardoor het mogelijk wordt om – gereden – verkoop paarden ook op meer internationale schaal onder de aandacht te brengen.

Voor jou als verkoper bereik je daarmee een veel groter netwerk, wordt je paard zo optimaal mogelijk voorbereid voor de verkoop en we willen toch allemaal de juiste match voor ons paard?! 

Hoe krijgt een dergelijk traject vorm?

Stap 1.  – door mij wordt na telefonisch contact een inschatting gemaakt of een aan te bieden paard al dan niet geschikt zou kunnen zijn voor verkoop via Ausbildungsbetrieb Gratzl en/of wat er voor nodig zou zijn om het paard verkoop klaar te maken. 

Stap 2.  – om deze beoordeling te kunnen doen, zal er na telefonisch contact een intake plaatsvinden op mijn bedrijf in Noord-Sleen. Al naar gelang de trainingsfase van het paard kan dit één tot enkele dagen (max 5-7 ) in beslag nemen. 

Stap 3 – met beeldmateriaal van – in ieder geval – de intake en verdere relevante informatie over het paard wordt overleg gepleegd met Ausbildungsbetrieb Gratzl en komt er een onderbouwd advies ten aanzien van het – mogelijke – vervolg, waarbij – desgewenst – ook zaken rondom transport besproken kunnen worden. 

Heb je interesse in de optie om een paard te verkopen via Ausbildungsbetrieb Gratzl? Neem dan contact op via PB, telefoon of Whats app, 0031 6-11050442 en vraag naar de mogelijkheden.

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1