Frá Loar - Welzijn voor mens & paard

Contact informatie

Telefoon: +31 (0)6-55112451
Mail: jamilabrummel@fraloar.nl

Hoi, mijn naam is Jamila Brummel en mijn bedrijf heet Fra Loar -Welzijn voor mens en paard.
Welzijn wat betekent dat voor mij? Welzijn gaat over gezondheid fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal, spiritueel kortom holistisch (het geheel) welzijn voor mens en dier. In mijn bedrijf deel ik kennis op al deze vlakken, dat kan gaan over voeding, over het lichaam van het paard (ik werk met Masterson Method een prachtige ontspanningstechniek voor het paardenlichaam), over het juiste harnachement, over training, hoe rij ik mijn paard op een gezonde manier, mentaal, fysiek, emotioneel.
Ik ben opgeleid als gedragstrainer voor paarden en heb hierin mijn eigen kennis verdiept door de taal van de paarden te leren zien. (Horse Speak - Sharon & Laura Wilsie - Horse Speak Academy) Wat zegt het paard, en snap ik zijn taal? Ik vind het in het kader van welzijn heel fijn dat mijn paard ook een stem mag hebben die ik steeds beter leer begrijpen, leer herkennen. Daarnaast ben ik holistisch energetisch therapeut en werk ik met Reiki, werk ik met de Elementenleer (Traditional Chinese Medicine), Acupressuur, Energetische Massage en heb ik ook mijn Medische en Psychosociale Basiskennis diploma's om ook de mens te kunnen helpen in hun ontwikkeling, hun fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energetische vraagstukken. Dit doe ik in mijn praktijk Orkulind. Tevens werk ik met DoTerra essentiele olien ter ondersteuning van het welzijn, de gezondheid en delen we in ons platform kennis over het toepassen van de oliën. In 2023 start ik een opleiding tot AdemCoach omdat adem zo'n essentieel onderdeel is van welzijn, ook in het rijden.
Binnen Fra Loar geef ik trainingen en trajecten, afgestemd op het individu en/of de combinatie ruiter/paard. Vanuit mijn kennis als gedragstrainer in combinatie met TCM kun je bij mij terecht wanneer je op zoek bent naar een paard en daar graag hulp in wil hebben om te zoeken naar welk paard bij jou past als ruiter.
In de WEBSHOP kun je terecht voor o.a. ruiterkleding maar ook harnachement van gerenommeerde merken in de IJslanderwereld. Je kunt ook bij mij op locatie komen winkelen of zadels passen en uitproberen voor aanschaf.
Cursussen en lesdagen kun je volgen bij Fra Loar waar je les kunt krijgen van mij of van Matisse Brummel, die een aantal keer per jaar uit Finland over komt voor deze cursusdagen. Matisse is fulltime trainer van IJslandse paarden en zeer ervaren wedstrijdruiter. Als instructeur is hij rustig en duidelijk en geeft eenieder aanwijzingen die bijdragen aan jullie proces op dat moment.
Hengsten: wij zijn de trotse eigenaren van een aantal erg leuke hengsten die ter dekking staan via KI. Nædingur Fra Loar , in 2022 de hoogst gekeurde hengst onder het zadel in Nederland, wordt door Demi Brummel uitgebracht op wedstrijden. Een zeer talentvolle combinatie die plezier uitstraalt en harmonie. Nædingur is een zachtaardige beleefde hengst met een enorme will-to-please. Daarnaast hebben we Atlas frá Loar die we in 2023 hopen te kunnen voorstellen onder het zadel. Deze grote aansprekende hengst met een zeer open en enthousiast karakter wordt gereden door Fabian Brummel met ondersteuning van Demi Brummel. En dan hebben we een leuke jonge nakomeling van Narri frá vestri-leirárgörðum die zich ontwikkelt als een zeer aansprekende nieuwsgierige en vriendelijke jongeman, zijn naam is Þorinn Fra Loar. Voor 2023 staan deze hengsten (Atlas en Naedingur via KI) ter beschikking voor dekking.
Bij Fra Loar kun je ook terecht voor voeradvies voor je paard, trailerlaad training, gedragstrainingen.

Aangeboden door Frá Loar - Welzijn voor mens & paard

Producten

Verkooppaarden

Geen verkooppaarden gevonden

Dekhengsten

Agendapunten

Blogs

Geen blogs gevonden

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1