Bettie Verschuuren

Contact informatie

Telefoon: +32 474348340
Mail: info@paardsparadijs.be

Met onze kudde IJslandse paarden wonen wij in Honsem (Willebringen-Boutersem) in de prachtige Jordaan-vallei, een pareltje van natuurschoon., waar je nog uren kan wandelen zonder iemand tegen te komen..
Je kan bij ons terecht voor buitenritten, rijlessen, kinderfeestjes, grondwerklessen, ponykampen en clinics voor volwassenen en kinderen. In overleg staan wij open voor veel mogelijkheden!
Er is een buitenpiste met ovaalbaan voor het geven van initiatielessen en töltlessen. We helpen je graag omgaan en rijden met paarden op de basis van wederzijds respect en door oa gebruik te maken van de juiste lichaamstaal. We baseren ons op o.a. Centered Riding, W.O.W.- Akasha Rijkunst, Yoga, Feldenkrais en NLP. De rijlessen worden gegeven in kleine groepjes van gemiddeld 4 personen of privé. Bij extreme weersomstandigheden : te koud, te nat, te heet, gaan de activiteiten niet door. We hanteren meestal een winterstop van half december tot eind februari. De paarden genieten dan van een welverdiende vakantie op de winterweides.

Aangeboden door Bettie Verschuuren

Producten

Geen producten gevonden

Verkooppaarden

Geen verkooppaarden gevonden

Dekhengsten

Geen dekhengsten gevonden

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1