Blog

Equibitfit dag in Amsterdam

Onlangs was Géraldine Vandevenne een dag in Nederland i.v.m het adviseren van bitten en hoofdstellen. Wij vroegen Fabienne Cezanne om een reactie. Waarom heb je dit georganiseerd en hoe verloopt zo’n controle.
Fabienne stuurde ons het volgende bericht: “Omdat ik voor mijn IJslander alles perfect voor elkaar wil hebben van stalling tot zadel en ook het bit, ben ik op zoek gegaan naar een bitfitter. Iemand met veel ervaring met IJslander bitten, merken en maten. Ik heb toen bij Atorka Ruitersport geïnformeerd. Zij adviseerde mij contact op te nemen met Géraldine Vandevenne. Gelukkig hadden wij op stal nog veel andere paardeneigenaren die op zoek waren naar een bitfitter, dus we konden Géraldine naar Amsterdam laten komen. Het was echt een geslaagde dag en iedereen was heel blij met haar expertise en de tijd die ze nam om oplossingen te zoeken. Voor sommige deelnemers was het een openbaring om te ervaren wat een goed passend bit en hoofdstel voor je paard kan doen. Hoeveel makkelijker én rustiger je paard loopt / gereden wordt met een goed passend bit en hoofdstel. Voor mijzelf was het ook een verrassing, ik had nooit gekozen voor het bit waar mijn IJslander uiteindelijk het prettigste mee liep! Zeker een aanrader voor iedereen – laat je paard verrassen met de hulp van Geraldine.”

Wil jij ook zo’n dag organiseren? Neem dan contact op met Géraldine Vandevenne kijk voor de contact gegevens op www.equibitfit.com

Waar ben je
naar opzoek?