Blog

Een groet van IJslandersport

Beste klanten, lieve vrienden en bekenden, Na 10 fantastische jaren IJslandersport, zal ik per 31 december 2022 mijn activiteiten bij IJslandersport stoppen!

De combinatie van 2 bloeiende bedrijven (zorgboerderij & IJslandersport) en het hebben van een jong gezin, maakt dat ik mij niet volledig kan inzetten en focussen op dit prachtige bedrijf. Wat onze klanten en het bedrijf wel verdienden. Helaas bleef er ook weinig tijd over om te genieten van onze hobby waar het allemaal mee is begonnen… Het rijden van onze eigen leuke “IJslandse Paarden”!

Het afgelopen jaar zijn we een succesvolle samenwerking aangegaan met Suzanna Sillem.

Hierdoor kunnen wij met trots mededelen dat Suzanna IJslandersport per 1 januari 2023 verder voort zal zetten!

Natuurlijk gaan wij niet verdwijnen uit de IJslandersport.

Met onze fokkerij Álftakot en op onze prachtige locatie in Hazerswoude zullen wij cursussen en keuringen blijven organiseren en iedereen is van harte welkom!

Verder laten wij IJslandersport achter met een primeur… Afgelopen maanden hebben wij gewerkt met Eques aan het ontwikkelen van een eigen zadel naar al onze wensen en ervaringen van de afgelopen 10 jaar.

Hiermee is vanaf nu het Eques UNIQUE zadel exclusief bij IJslandersport verkrijgbaar. Per januari zal dit zadel exclusief door Suzanna verkocht gaan worden.

Op dit moment heeft Suzanna al een zeer uitgebreide collectie van de zadels op voorraad. Inclusief het nieuwe Unique zadel. U kunt dus gewoon bij IJslandersport terecht voor alle bekende merken IJslanderzadels zoals u van ons gewend was. Meer informatie over Suzanna vindt je op https://ijslanderwijs.nl/ Komende 3 maanden kunt u nog gewoon bij mij terecht voor nieuwe en gebruikte zadels.

Ook voor onderhoud/service en garantie kunt u tot 31 december 2022 bij ons terecht.

Een groot deel van de voorraad zadels gaat over naar Suzanna. Een aantal (gebruikte)zadels en producten gaan voor het eind van het jaar in de sale..

Houdt onze pagina en website in de gaten voor unieke aanbiedingen… SAVE THE DATE: zondag 13 november! Super sale en opendag in Hazerswoude-Dorp! Meer info zal volgen.

Ik wil iedereen bedanken voor een de fijne en prettige samenwerking en klandizie afgelopen jaren!

Mocht je nog vragen hebben, stuur me dan even een pm of mail naar info@ijslandersport.nl Veel liefs en hopelijk tot ziens, Thomas Hoogenboom

Waar ben je
naar opzoek?