Blog

To OIL or not to OIL that’s the question……

Deze keer een blog van Young Living-MojoOlía by Monique Miedema.

De inspiratie om mijn dieren te ondersteunen met alternatieven zoals in mijn geval essentiële oliën, komt juist bij die dieren vandaan. De beste aroma therapeuten staan gewoon in de wei of op stal of liggen naast ons op de bank. Instinctief weten zij wat goed voor hun is. En zonder te praten geven ze door hun keuze van een bepaalde olie ook best veel informatie door.

Wanneer je paard onder behandeling is van een dierenarts voor bijvoorbeeld een peesontsteking, dan zijn er heel veel verschillende oliën die ingezet kunnen worden ter ondersteuning. De keuze die het paard maakt zegt dan ook weer iets over zijn gemoedstoestand.

Denk naast geuren ook aan muziek, een bepaald nummer maakt je verdrietig, blij, geeft je rust of juist een boost. Oliën resoneren elk op een bepaalde frequentie, wij merken dat niet maar dieren wel. En mede op die manier maken zij ook een keuze die voor ons soms helemaal niet logisch lijkt. Dat maakt het ook zo interessant.

Ik heb zelf gekozen om te werken met de oliën van Young Living. De manier van werken spreekt mij erg aan. Er wordt zo zorgvuldig mogelijk met de natuur omgegaan. Daarnaast ben je van harte welkom om op hun plantages en boerderijen te komen kijken. Verder sponsoren ze veel projecten over de hele wereld voor de lokale bevolking én natuur. Bijzonder is dat de Young Living oliën 100% puur zijn.

Overal zijn essentiële/etherische oliën te koop. Helaas mag het deze naam al dragen wanneer het product tenminste 10% olie bevat. Als je dan ook nog eens bedenkt dat er bijvoorbeeld 10kg!! bloemblaadjes gebruikt worden voor destillatie om 5ml 100% pure Rose olie te verkrijgen. Dan snap je dat de prijs van de olie daar ook naar zal zijn. Koop maar eens een bosje rozen…..

Het weekend van 12/13 juli start er een gratis online class over de basis kennis van essentiële oliën. Deze online cursus zal een week online staan en is gerealiseerd door Ilse en Celine Stroomberg van YL Serenity by Ilse en EssentailsbyC. Daar en bij mij ( MoJolía ) kun je ook met al je vragen terecht.

Hierbij de link naar de online Class, deze is mens-gerelateerd, maar voor dieren geldt (om te starten) in principe dezelfde regel als kinderen. To OIL or not to OIL that’s the question……

Aldus Monique Miedema – MoJolía

Young Living Monique Miedema 1024x263 1

Waar ben je
naar opzoek?