Blog

Rescue paarden

Hoi allemaal,

Sinds afgelopen week heb ik twee rescue paarden. Ze zijn ernstig vermagerd maar inmiddels vol levenslust om helemaal beter te worden. (Bodyscore net niet overleden) Nu hebben ze naast onwijs veel (gedoseerd) eten, aandacht, verzorging en rust ook medische verzorging nodig. Zouden jullie ons (de paarden en mij) kunnen helpen?

De paardentandarts moet komen € 330, de hoefsmid moet komen € 80. Van de dierenarts hebben we wormkuren nodig, spul tegen luis/mijt en een algehele checkup. Kostprijs +- € 120. Wie zou deze twee kanjers de goede kant op kunnen helpen, met een kleine financiële bijdrage?

In verband met de privacy wil ik alleen vertellen dat het om een IJslander ruin en een Pasofino merrie gaat. En ik mijn stinkende best doe om hun bodyscore weer tiptop in orde te maken. Op de foto zie je een gedeelte van hun voeding, ook ’s nachts ga ik twee keer uit bed om te kijken hoe het gaat en eventueel het eten bijvullen als het nodig is.

‘Steun de paarden’ via https://tikkie.me/pay/u88g2kfgl3jf12a7gn00 of via overschrijving
B.J.P. Stoker Huitema NL 44 ABNA 0817 8983 36 met in de omschrijving graag: Ik steun de paarden.
Ik zou jullie eeuwig dankbaar zijn met jullie bijdrage, om te zorgen dat ik deze paarden op korte termijn de zorg kan geven die ze nodig zijn!

Overigens, ik ben Brigitte Stoker Huitema en heb ruim 20 jaar IJslandse paarden. Inmiddels in het bezit van een prachtige paddock paradise op 3,6 hectare waar mijn 4 IJslanders leven, samen met nog twee paarden. In 2015 heb ik twee verwaarloosde paarden gekocht en inmiddels zijn nummer 6 en 7 hier om weer helemaal beter te worden. En daar heb ik dit keer hulp bij nodig voor de medische kosten op korte termijn. Ik ga proberen jullie in de aankomende maanden mee te nemen hoe het is om zoiets te doen en aan te gaan. En vooral om niet meteen te oordelen hoe zoiets is gebeurd maar je best ook te doen dat dit de eigenaren niet meer overkomt en goed voor de andere dieren worden gezorgd.

Waar ben je
naar opzoek?