Blog

WK 2023, jawel in Oirschot!

WK 2023

WK 2023 of beter gezegd WC2023. Het lijkt veraf en toch is het al heel dichtbij. Wij kijken net als velen heel erg uit naar een wedstrijd voor IJslandse paarden op wereldniveau. En die komt er aan! In 2023 vindt het WK IJslandse Paarden voor de derde keer in Oirschot plaats. 

Naast de officiële website (in aanbouw) van de WK2023 en socials mag IcelandicHorse.eu mee verslag uitbrengen van de voorbereidingen. Onnodig te zeggen dat we deze kans en unieke gelegenheid graag aannemen! Dank team WK2023 voor deze samenwerking!

Plannen, organiseren, meetings, telefoneren, mailen, het zit allemaal in het DNA van de organisatoren* van het WK2023. En ook … vrijwilligers aansturen! En dat zijn er veel! Uiteindelijk zijn het naar verwachting meer dan 500 mensen die voor, tijdens en na het evenement het beste van zichzelf geven. Mensen die onzichtbaar zijn voor de buitenwereld maar wiens bijdrage niet te onderschatten is.

Wij geven zoals gezegd een kijkje in de keuken. Iedere maand zetten wij in aanloop naar de WK2023 een vrijwilliger in de spotlight. Je gaat verstelt staan wie er allemaal bij betrokken is en welk werk zij verzetten!

Kijk alvast uit naar het eerste interview eind juli met Daan Wormsbercher die het logo van het WK2023 heeft ontworpen en de vormgeving van de WK op zich zal nemen.

* leuk feit: de organisatie van de WK2023 bestaat volledig uit vrijwilligers…

WK 2023

Waar ben je
naar opzoek?