Blog

Lees mee met Esmee

Lees mee met Esmee wordt een nieuwe blog. Maak alvast even kennis met haar!

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Ik zou mijzelf omschrijven als; een hardwerkend doorzettend persoon die alles zo goed mogelijk voor en met haar paarden wil doen, zowel met rijden als in de omgang. 


Waarvan word jij super-enthousiast?

Van finales rijden! Als ik daar aan denk wordt ik al heel enthousiast en gedreven! 


Hoe kwam je in contact met het ras en wanneer was dit?
Dat is nu 14 jaar geleden, ik was 5 jaar oud. Ik zag een IJslander en was meteen verkocht. Wij zelf hadden al KWPN’ers en welsh pony’s. Zo doende hebben wij onze eerste IJslander Sörvi gekocht. Ik werd erg enthousiast en wou graag wedstrijden rijden, later hebben we mijn eerste sport paardje Halldis gekocht. Sinds dien ben ik een echte wedstrijd ruiter en breng meerdere paarden uit op wedstrijd. 


Wat is het grappigste dat je al meemaakte met je paard(en)

Dat is even nadenken, ik heb zo veel leuke dingen mee gemaakt met mijn paarden. Als ik dan 1 moment mag kiezen is toch de ‘opzadel challenge’. Zonder enige equipment op je paard zitten en van de grond af je paard op en afzadelen, iedereen kent het wel denk ik haha! Dit deed ik met een heel sensibel, gevoelig en onzeker paard. Maar door onze band kon ik deze challenge meer dan laten slagen, ik heb enorm gelachen toen ik deze challenge probeerde! 

Waar ben je
naar opzoek?