Blog

Beginnen met endurance

We komen ze regelmatig tegen, IJslanders actief in de endurance. Vandaar dat wij deze aankondiging ook graag delen op het platform.In de provincie Gelderland organiseert met een online informatiemiddag met als titel “BEGINNEN MET ENDURANCE” op zaterdag 23 januari 2021 om 13.00 uur. Gewoon thuis, online ivm Corona maatregelen. Voor alle mensen uit de provincie Gelderland die willen beginnen met endurance en graag voorbereid op pad gaan. 

Wat kan je verwachten?

beginnen met endurance 300x168 1

 De volgende onderwerpen komen aan bod:

* Voorstelronde* Wat is endurance en wat is je/het doel?* Hoe train je?* Inschrijven en wedstrijdverloop* Veterinaire keuring* Wat neem je mee?* Vragenuurtje Waarom alleen voor mensen uit Gelderland, vraag je je misschien af? Dat komt omdat er vanuit de KNHS Endurancevereniging voor iedere provincie een andere ambassadeur is die ook deze informatie gaan delen binnen hun eigen provincie. Op die manier komen de mensen uit dezelfde provincie bij elkaar. Dit is ook weer leuk in verband met het helpen van elkaar en het samen trainen. Dus voor de overige provincies is het even wachten tot uw ambassadeur laat weten wanneer zij de informatiepresentatie zullen geven en op welke manier.     Opgeven voor deze middag kan via deze link.                      

Meer informatie

 Voor meer informatie over endurance voorafgaande aan deze presentatie, kan je vinden op www.knhs-endurancevereniging.nlIk hoop jullie graag op zaterdag 23 januari (online) te ontmoeten!

Waar ben je
naar opzoek?