Agenda

Zomertraining

Komende zomer biedt Stoeterij Fitjar weer een trainingseenheid aan. Deze vindt plaats van 18 juli t/m 4 september 7 weken zomertraining voor de prijs van 6 weken.

Stoeterij Fitjar

Voor mensen die Stoeterij Fitjar niet kennen; Onze stoeterij is sinds 1995 gevestigd in Noord Sleen, Drenthe. We beschikken over een ovaalbaan, binnenbak, een longeercirkel, stapmolen, stallen, paddocks en 3 ha land en ligt aan een prachtig bos met super uitrijmogelijkheden.. de lat ligt bij ons hoog qua stalmanagement. De paarden in de paddock worden 4 maal per dag gevoerd of staan op de wei. We mesten regelmatig uit en er is bij de paddocks altijd schaduw. Ik, Maaike Burggrafer zit al mijn hele leven in de IJslandse paarden, ben gecertificeerd trainer A bij de VIT en heb ook mijn FT diploma`s in IJsland gehaald.

Iris Cortlever

Ik word bijgestaan door Iris Cortlever, een jonge talentvolle ruiter, met veel vertrouwen in de paarden. Zij werkt graag met jonge paarden en heeft de gave om het paard met zelfvertrouwen te laten leren en groeien. Ook Vera van Praag Sigaar zal mee helpen, na 4 jaar gewerkt te hebben op IJsland is ze sinds 2 jaar ook weer op Stoeterij Fitjar. Het kan zijn dat Vera niet altijd op Fitjar is, omdat zij ook probeert zich in het WK team te rijden. Gedurende deze zomertraining kunnen wij uw jonge paard inrijden, klaar maken voor eventuele verkoop. Intölten of wat de wens maar is. Het zijn 7 weken, een mooie tijd, maar dat is niet lang genoeg om paarden met een serieus gedragsprobleem van hun probleem te verlossen. We werken met uw paard 5 keer in de week. In de laatste 2 weken is het mogelijk om op het eigen paard een paar keer met ons mee te rijden, zodat de overdracht goed verloopt.

Vera van Praag fotografe

Vera is naast ruiter ook professioneel fotografe en maakt echt de meest prachtige foto`s. Zij kan op uw verzoek tijdens de trainingsperiode mooie foto`s van uw paard maken. U kunt hierover rechtstreeks met Vera afspraken over maken. Zij is te bereiken op 0618322151.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deze 7 weken durende zomertraining zijn €1050 voor hengsten is de prijs €1150. De prijs is inclusief stalling, maar exclusief hoefsmid, dierenarts en andere eventuele extra`s. Aanmelding kan door een mail te sturen er is een maximum wat we aankunnen, daarom hanteren we de volgorde van binnenkomst.

Wij, Maaike, Iris, Vera kijken uit naar jullie komst op Stoeterij Fitjar!

Waar: Stoeterij Fitjar
Wanneer: 18 juli 2021

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 591362698

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1