Agenda

Zadelworkshop

Zadelworkshop in circa 2 uur geeft Hans van Dijk, zadelpasser je veel praktische tips. Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. Vraag jij je ook wel eens af of je zadel echt goed ligt? Waar moet je op letten? Wanneer moet je een zadelmaker inschakelen?

Hans van Dijk geeft tijdens de zadelworkshop antwoord op al jouw vragen. Hans is MFSC gediplomeerd zadelpasser en zadelmaker. De MSFC opleiding voldoet aan de kwaliteitscode voor beroepsonderwijs door de overheid opgesteld (geauditeerd en goedgekeurd door het CPION, het orgaan dat deze controles uitvoert) en zijn derhalve geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hij heeft een ruime ervaring met diverse paardenrassen.

Dit is vooral een theoretische workshop, een week eerder is Hans bij Lara ter Mors van Mélódia Horsemanship. Hier geeft hij een uitgebreide workshop, waarbij ook de pasvorm van een zadel op een paard bekeken zal worden. Het is in Montfoort niet mogelijk om je paard mee te brengen, die kan wel bij Mélódia. Wil je meer informatie over die workshop, dan even contact opnemen met Lara.

Programma in het kort:
Wat: zadelworkshop Hans van Dijk
Wanneer: zaterdag 30 april
Tijd: 10:00 uur
Waar: Atorka Ruitersport | Waardsedijk Oost 10-1 | Montfoort

Waar: Atorka Ruitersport
Wanneer: 30 april 2022
Hoe laat: 10:00

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 348446168

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1