Agenda

Voorjaarsvakantie

VOORJAARSVAKANTIE 27 februari t/m 3 maart

Heb jij binnenkort ook vakantie? Kom je dan gezellig naar Montfoort? Shoppen, leuke nieuwe producten zien, de nieuwe Catago hoofdstellen zijn er dan ook. En niet te vergeten een broodje halen bij de buren Broodje Zus & Zo.

De koffie en thee staan al voor je klaar met lekkere IJslandse chocolade en we hebben tal van leuke acties.

Bijvoorbeeld:
Woensdag 3 maart, BREI-ochtend.
Heb jij een mooi product gemaakt van IJslandse wol? Wil je dit te koop aanbieden? Of heb je hulp nodig bij een patroon? Zoek je wol? Kom dan vooral woensdag 1 maart naar de winkel. Een aantal dames zal eigen gebreide producten te koop aanbieden.

Nog een voorbeeld:
De hele week ontvang je in de winkel op het 2e product naar keuze 20% korting.

PIGGY punten
Wil je ze inleveren of starten met sparen van Piggy punten? Julie is inmiddels onze PIGGY expert en kan al je vragen beantwoorden.

ZADELS
Ook Hans van Dijk is een ochtend op de zaak. Welke ochtend dat is, is momenteel nog niet bekend. Maar wil jij je zadel even laten checken? Dat kan hoor. Bel maar even om afspraak in te plannen, 0628713577.

Maar ook VITALstyle is ook bezig met een super leuke actie…. later meer hierover.

Super actie met de Blundstones! Wij vinden ze zelf geweldig, maar de verkoop kan beter. Onze keuze is wellicht te beperkt. Vandaar dat ze super scherp van prijs zijn. OP=OP

En natuurlijk kun je gelijk je VitalBix paardenvoer meenemen. Bij aankoop van een VitalBix product ontvang je een leuk cadeautje.

Er komen vast nog wel meer leuke ideeën en acties bij… Kom jij ook naar Atorka tijdens de voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 3 maart?

Geopend:
Atorka Ruitersport | Waardsedijk Oost 10-1 | Montfoort | tijdens de voorjaarsvakantie geopend van maandag – zaterdag van 09:00 – 16:00 uur

Waar: Atorka Ruitersport
Wanneer: 27 februari 2023

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 348446168

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1