Agenda

ONLINE theorie avond – RUITER & PAARD de juiste combi

Meer leren of jouw manier van trainen (denk aan duur en frequentie, maar ook type training) bij jouw paard past? Of mogelijk loop je tegen uitdagingen aan in jullie samenwerking (denk aan niet wenselijk gedrag, angsten, boosheid, onveiligheid). Of wellicht ben je op zoek naar een eigen paard (en ben je al eens teleurgesteld omdat het niet de juiste match was?) en wil je graag met meer kennis op zoek gaan naar een eigen paard? Of je heb het hartstikke fijn en gezellig met je paard maar je wil jullie relatie gewoon verdiepen door nog meer inzicht te krijgen hoe jouw paard gestimuleerd kan worden om nog meer plezier samen te hebben?
Kortom: deze online cursus is een avond waarin ik uitleg geef over de diverse combinaties – ruiter en paard nav de kennis vanuit de elementenleer. Heel fijn om inzicht te krijgen wat jullie uitdagingen zijn of juist waar jullie kracht ligt. Vanuit mijn ervaring als gedragstrainer neem ik je mee op een ca2 uur durende reis door de diverse typen te bespreken, voorbeelden te geven en interactief met de groep meer duidelijkheid te scheppen. Door heldere communicatie, meer begrip welzijn te ondersteunen voor de mens maar ook voor het paard.
We willen toch allemaal fijn samenwerken met ons paard? We willen toch allemaal begrepen worden? Ook onze paarden willen dat! En met meer kennis, meer inzicht komt er ook meer begrip en daarmee zachtheid.
Wil jij een ultieme verbinding met je paard? Dan is deze avond een mooie stap voor inzicht.
Kosten voor deelname bedragen € 35,00 per avond (ca 1.5 tot 2 uur) te betalen via deze pagina. Deel 3 van een reeks van 3 avonden. Je kunt er 1 volgen maar ben je enthousiast en wil je de volgende ook deelnemen dan kan dat uiteraard

Waar: ONLINE
Wanneer: 10 januari 2024
Hoe laat: 19:00

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 (0)6-55112451

Waar ben je
naar opzoek?