Agenda

Koningsdag bij Atorka

Koningsdag bij Atorka dat gaan we vieren. Het feest start uiteraard tijdens de Koningsnacht. Vanaf 27 april 00:00 uur ontvang je 10% korting op één product, uiteraard is dit het duurste product in je winkelmandje. Deze actie duurt t/m zondag 30 april 24:00 uur. 

Maar…. maandag 1 mei is het de Dag van het IJslandse paard. Ook die maandag kan je nog een bestelling plaatsen waarbij je op 1 product 10% korting ontvangt. 

Gebruik code KONING in het afrekenscherm en de 10% korting wordt automatisch verrekend. De korting is niet van toepassing op aanbiedingen, zadels, boeken, voer en supplementen. 

Koningsdag Tips

Maar we hebben ook nog twee super leuke aanbiedingen gemaakt! 

Koningsdag bij Atorka

Tijdens Koningsdag zijn we niet geopend, maar vrijdag 28 april zijn we er wel. Wij zijn dan geopend van 09:00 – 14:00 uur. Dus wil je graag iets komen passen of ophalen voor het weekend? Dan ben je van harte welkom. 

Vragen over de Koningsdag bij Atorka

Wij hopen natuurlijk dat alles duidelijk is uitgelegd. 

  • Voer code KONING in en het systeem geeft je automatisch 10% korting op 1 product
  • De code werkt niet bij aanbiedingen – zadels – voer – supplementen – boeken
  • Actie loopt van Koningsnacht t/m 1 mei
  • Vragen? Neem dan contact op met Julie van de klantenservice, haar nummer is 0348446168 of mail naar klantenservice@atorka.nl

Wij vieren Koningsdag bij ons in Linschoten, misschien ga jij wel Koningsdag in Rotterdam vieren. Veel plezier allemaal in ieder geval!

Waar: Montfoort
Wanneer: 27 april 2023

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 348446168

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1