Agenda

Hans van Dijk zadelworkshop – Mariahout

In samenwerking met zadelpasser Hans van Dijk organiseren wij hier wederom een hele interessante workshop!

Deze workshop geeft o.a. informatie over de opbouw van verschillende soorten zadels zoals de boom en de vulling in de kussens. Ook leer je waar op te letten bij de aanschaf van een nieuw of gebruikt zadel. Tevens krijg je inzicht in hoe je zelf het zadel kan controleren op de pasvorm. Als je het op tijd ontdekt als het niet goed ligt, draagt dit bij aan het voorkomen van blessures aan het paard en/of extra kosten aan het zadel door slijtage.

Na het theoretische gedeelte zal in de praktijk verder worden uitgelegd hoe je zelf de pasvorm van het zadel op het paard kunt beoordelen en op welk moment je bij twijfel een zadelpasser kunt inschakelen. We gaan dit bij meerdere paarden, met verschillende zadels, bekijken.

Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen vragen. Eventueel is er de mogelijkheid om na de tijd een zadelcontrole te plannen voor je eigen paard. Denk eraan om het aan te geven bij je aanmelding als je dat graag wil.

De workshop is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Verder krijgt iedereen de hand-outs mee.

Kosten: € 50,00

Extra kosten voor een zadelcontrole: € 50,00 inclusief eventueel vulling aanpassen en/of eventueel kopijzer wisselen excl. de kosten voor een kopijzer.

Waar: Mélódia Horsemanship - Mariahout
Wanneer: 23 april 2022

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 653844500

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1