Agenda

Cursusdag met Gasttrainer Matisse Brummel

4 en 5 Februari is Matisse Brummel weer over uit Finland om dat weekend training te geven bij Frá Loar – welzijn voor mens en paard in Vaassen (nabij Apeldoorn) .
Matisse geeft op een rustige duidelijke manier uitleg tijdens zijn lessen. Met duidelijke aanwijzingen laat hij je ervaren waar je aandacht heen mag in de training. Ieder op zijn/haar eigen niveau.
Ik krijg nog wel eens de vraag daar Matisse zelf sportruiter is en fulltime trainer; is mijn niveau daar ver genoeg voor? Want ik ben “alleen maar” recreatie ruiter. Of; “ik rij alleen maar in het bos”.
Dat verbaast mij dan want of je nou wedstrijdruiter, recreatie ruiter, bosruiter, beginnend ruiter of ervaren ruiter bent, we willen toch allemaal GOED rijden met ons paard? Goed in de zin van dat je probeert om je paard zo gezond mogelijk te houden doordat je rijdt met kennis? Kennis over houding, flexibiliteit, takt enz?
Dus mijn antwoord is dan ook; Elke ruiter is welkom! Wat fijn is is dat je gemotiveerd bent om ook wat te leren en daar weer wat mee te doen! Welk niveau dan ook!
Dus wil je graag tools, inzicht in je training/rijden en zoek je een rustige duidelijke uitleg? Schrijf je in! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deelname!
Je kunt kiezen uit 1 lange les of 2 korte lessen. Wij verzorgen de lunch (gezonde en lekkere lunch) en houden rekening met dieetwensen.

Waar: Vaassen - Laarseweg 22 -Fra Loar
Wanneer: 5 februari 2023
Hoe laat: 09:00

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 (0)6-55112451

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1