Agenda

Cursus Pim vd Sloot, 6 november

Locatie: Amethyst te Wijdewormer

Opgelet: op zondag 6 november a.s., zal er op de mooie locatie van de Amethyst te Wijdewormer, weer een curus met Pim van der Sloot gaan plaatsvinden.

Pim werkt vanuit de volgende filosofie: “Het verbeteren van de communicatie tussen mens en paard is waar het voor mij omgaat. Paarden en ruiters de mogelijkheid te bieden zich voortdurend te ontwikkelen. Daar ligt mijn passie. Het doel van de ruiter is voor mij het uitgangspunt en zowel paard als ruiter kunnen vaak meer dan ze zelf denken. Dat vraagt om een andere mindset. Ik ondersteun paard en ruiter daar graag bij”.Geduld is bij zijn werkwijze van grote waarde. Door vanuit rust te werken, komt er ruimte om te kijken naar de mogelijkheden en dat brengt de verandering dichterbij. Pim neemt de tijd om naar het paard te kijken. Zich een goed beeld te vormen. En dan te bedenken welke aanpak of methode het beste werkt”. De locatie is voorzien van een heerlijke kantine waar koffie en thee en een heerlijke lunch geserveerd gaan worden. Er is een binnenbak en een grote eb en vloed bak buiten met prima bodem. Je krijgt die dag twee keer les van Pim.

De kosten voor een hele dag inclusief koffie/thee en lunch, bedragen 100 euro per persoon. We hebben max 8 plekken te vergeven dus geef je snel op.

Waar: Amethyst te Wijdewormer
Wanneer: 6 november 2022

Contact informatie

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1