Agenda

Cursus Horse Management les 5

Deze cursus is onmisbaar gebleken voor mensen die hun eerste IJslander hebben gekocht of willen gaan kopen! Verantwoord en bedachtzaam aan je eerste IJslander beginnen voorkomt teleurstellingen en onnodige kosten.

Na 3 succesvolle edities, zal in juni 2021 de 4e lichting starten van de cursus Horse Management. Deze is toegankelijk voor beginnende IJslanderhouders, maar biedt ook diepgang voor meer ervaren ruiters. Aankomend jaar ga ik les geven aan de keukentafel, in het weiland en op een paard. Dit alles gaat plaatsvinden op mijn thuislocatie (en eigen bedrijf), Frá Eldi in Brummen (Gelderland). Het betreft een lesprogramma voor mensen die een IJslander hebben of denken om er één aan te schaffen. Deze cursus is ontstaan om IJslanderruiters een goede en brede basis te bieden wat betreft paardmanagement, waar zij en hun (toekomstigste) IJslanders de rest van hun IJslanderloopbaan plezier van zullen hebben.

Ik ben gecertificeerd trainer/instructeur IJslandse paarden (VIT-basis, FEIF level 1) en Figures Test instructor level 1 (voorheen Tölt in Harmony). In 2016 ben ik begonnen met Frá Eldi, en werk ik als trainer en instructeur. Ik heb in 2013 de lerarenopleiding afgerond en werk sindsdien als docent. Ik gebruik mijn didactische vaardigheden aangepast aan de ruiter. Mijn streven is om een sterk gefundeerde basis te ontwikkelen, waarbij paard en ruiter zich prettig voelen.

H O R S E M A N A G E M E N T

Je kunt steeds kiezen qua datum, handig voor als je op vakantie gaat! 5 juli en 29 augustus 10.00-13.30 Gedrag van je IJslander Duwt jouw paard je wel eens opzij? Of kun je hem juist niet te pakken krijgen in de wei? We praten deze dag over hoe jouw houding en energie uitstraalt naar je paard en hoe je hier mee om kunt gaan. Het doel? Vertrouwen krijgen in elkaar en een stabiele band opbouwen.

Prijs: € 425 inbegrepen: 7 cursusdagen, koffie/thee, versnaperingen en lunch (bij de lange dagen). Keuze alternatieve datum (beperkt beschikbaar). Steeds zichtbaar bij de aankondiging van de les. Als aanvulling op deze cursus is er de mogelijkheid om privéles te krijgen op een lespaard. Dit kan zowel grondwerk als onder het zadel zijn. Wil je het totaalpakket van 7 cursusdagen en 3 privélessen, dan betaal je € 550. Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via 06 51 78 99 80 Wil je meer weten over mijn werk en aanbod? Kijk dan op de Facebookpagina Frá Eldi.

Waar: Frá Eldi in Brummen (Gelderland)
Wanneer: 5 juli 2021
Hoe laat: 10:00

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 651789980

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1