Agenda

Communicatie en Obstakeltraining 3 Juni 2023

Paarden communiceren via lichaamstaal. Wij communiceren ook met ons lichaam maar zijn daar vaak minder bewust van. Omdat onze paarden de lichaamstaal lezen en wij vaak meer “hoofdig” zijn in onze communicatie, vooral verbaal ingesteld ontstaat daar nog wel eens “ruis” oftewel NIET HELDERE COMMUNICATIE waardoor er problemen kunnen ontstaan. Problemen als “mijn paard vindt dat eng” of “mijn paard wil … of …. niet”. Of het paard is gewoon nog erg jong, heeft nog niet zoveel ervaring en zo kunnen er tal van redenen worden genoemd waardoor er mogelijk spanningen ontstaan dan wel bij het paard, dan wel bij zijn mens.
Deze dag gaat over heldere communicatie, waarbij ik je ga meenemen en het laten ervaren hoe je je paard vertrouwen kunt geven. En met vertrouwen, verbinding en rust, veiligheid.
Paarden zoeken steeds naar veiligheid, het zijn immers vluchtdieren, hun bestaan is afhankelijk van de veiligheid die ze hebben (bij voorkeur in de groep). Maar ook wanneer jij met je paard op pad bent.
Als gedragstrainer neem ik je mee in de wereld van veiligheid voor het paard. Ik geef daarbij ook handvatten vanuit mijn kennis als Horse Speak trainer in opleiding. Want jouw paard communiceert ook met jou, en wil je zijn taal leren kennen? Dan is deze dag een uitgelezen kans.

Je kunt je aanmelden door in te schrijven via mijn website: https://www.fraloar.nl/book-online
De kosten voor deelname met paard zijn €125 dat is inclusief een heerlijke lunch, en verblijf van je paard op de paddock.
Heb je nog vragen? Stuur mij een berichtje via whatsapp : 06-55112451
Tot ziens! Groetjes Jamila Brummel

Waar: Fra Loar - Welzijn voor mens en paard te Vaassen
Wanneer: 3 juni 2023
Hoe laat: 10:00

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 (0)6-55112451

Waar ben je
naar opzoek?