Agenda

Boostercursus Annefloor Bouman

Wegens succes op herhaling, de boostercursus!

Deze herfst en winter zijn jij en je paard weer welkom in Yde bij de Noorderzon voor een bijzondere cursus op maat. Gedurende drie dagen lang volg je een intensieve training die volledig is afgestemd op datgene wat jullie als combinatie écht vooruit gaat helpen. Gezamenlijk bepalen we waar we de focus op gaan leggen en maken we een plan voor de drie dagen. In de ochtend zal ik jouw paard zelf trainen, waar jij desgewenst bij aanwezig bent. ’s Middags krijg jij les van mij met jouw paard, buiten of in de bak.

Aanvullend zijn er meer mogelijkheden om tijdens deze drie dagen je kennis te verbreden: Een les in grondwerk, eventueel met een leenpaard van mij. Afhankelijk van je rij ervaring mogelijk een les op een van mijn goed doorgereden (sport)paarden. Of een stukje theorie over een onderwerp naar keuze.

Tijdens de cursus staat je paard op de paddock bij de Noorderzon. Zelf dien je, tenzij je in de buurt woont, voor je eigen accommodatie te zorgen.

Eerste voorlopige data zijn de eerste 3 weekenden van december (2 t/m 4, 9 t/m 11 en 17 t/m 19) maar in overleg kan er ook een cursus doordeweeks worden gepland.

Voor de laatste cursus van dit jaar, 17 t/m 19 december, zijn nog 2 plekken vrij. Nieuwe data zijn gepland op: 20 t/m 22 januari, 10 t/m 12 februari en 17 t/m 19 maart. Kosten bedragen € 280,–

Enthousiast geworden, of heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje!

Waar: Yde (Drenthe)
Wanneer: 2 december 2022

Contact informatie

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1