Agenda

Basis Workshop Essentiële Oliën – DoTerra Gratis deelname (bij serieuze interesse)

GRATIS workshop Essentiële Oliën – Hoe toe te passen in je dag-dagelijks leven! (en dat van onze dieren – Paard -Hond enz)
Voor wie en wanneer kun je nou je gezondheid ondersteunen met essentiële oliën? En welke olie gebruik je dan waarvoor? En wat is dan het verschil tussen een olie van dit merk waar wij mee werken (DoTerra) en een olie waar toch ook opstaat dat hij natuurlijk is?
En wat is dan de toegevoegde waarde om een eigen account te hebben via ons team? Nou… heb je even?
Deze vragen en zoveel meer komen aan de orde tijdens de GRATIS BASIS workshop DoTerra Essentiële olien.
Je kunt de workshop hier LIVE volgen bij mij op de locatie in Vaassen, of ONLINE. De workshop wordt niet opgenomen! Dus online is het ook tijdens de workshop inloggen.
Ben jij geïnteresseerd in je gezondheid ondersteunen met 100% NATUURLIJKE PRODUCTEN? Denk aan huidverzorging, haarverzorging maar ook eerste hulp bij ongelukken, of ter ondersteuning van je immuun systeem. Maar ook voor je PAARD, HOND, kortom voor je DIEREN. Je KINDEREN, je omgeving, want je zult gaan merken… je kunt zoveel doen met deze prachtige producten uit onze NATUUR.
Interesse? Je kunt je aanmelden via mijn website https://www.orkulind.nl/service-page/basis-workshop-essentiële-oliën-doterra?referral=service_list_widget
De workshop wordt gegeven op ZATERDAG 11 MAART om 13:00(duur ca 2-2.5 uur)

Waar: Vaassen en Online
Wanneer: 11 maart 2023
Hoe laat: 13:00

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 (0)6-55112451

Waar ben je
naar opzoek?