Agenda

100% natuurlijke vliegenspray voor je paard zelf maken?

* Ben jij ook altijd op zoek naar gezonde producten voor je paard omdat je hem het liefst op een natuurlijke manier wil ondersteunen?
* Wil jij ook je EHBO kist/kennis paraat hebben met 100% natuurlijke producten voor eerste hulp? (denk aan een goede wondzalf etc).
* Vind je het interessant om tegen inkoopsprijs zelf je producten te kunnen maken met support uit een online omgeving waar je dag dagelijks je vragen kunt stellen?
* Je eigen hoefonderhoud product te kunnen maken? Anti-klit? etc etc

Kortom spreekt het je aan om – ipv producten te blijven kopen waarvan je niet exact weet of het wel zo gezond is voor je paard (en jezelf)- , ZELF producten te kunnen maken waarvan je exact weet wat je op je paard spuit? Kom dan naar de workshop Essentiële oliën voor mens en dier bij Fra Loar in Vaassen.
En ontdek of jij de mogelijkheden ziet van het werken met de 100% natuurlijke producten van DoTerra.
Diverse dierenartsen bevelen deze essentiële oliën aan en werken hier dag-dagelijks mee. Natuurlijk is het nooit een vervanger voor goede support van je DA maar het is zeker interessant voor producten die zo eenvoudig zelf kunt maken (zoals onderhoud vacht, manen, hoeven, vliegenspray) en waarvan je weet dat ze niet belastend zijn voor het lichaam van mens en dier maar bijdragen aan welzijn.

meld je aan met een berichtje via: jamilabrummel@fraloar.nl
Deelname kost € 15,- pp (bij inschrijving ontvang je de helft retour).

Waar: Fra Loar - Welzijn voor mens en paard - VAASSEN
Wanneer: 4 juni 2023
Hoe laat: 12:30

Geïnteresseerd?

Telefoon: +31 (0)6-55112451

Waar ben je
naar opzoek?

Asset 1
Asset 1
Asset 1